HAWAIIAN POKE BOWL BRUGGE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 60 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Hawaiian Poke Bowl Brugge. Meer weten? Ontdek meer

14 sep 2023 om 15:11 Alles was goed.
14 sep 2023 om 14:04 er zit precies als maar minder in en weinig variatie, heel weinig tonijn en heel veel tacco's , wel goeie smaak
11 sep 2023 om 20:55 Er was gezegd 20u45 en het kwam 21u30. Besteld om 19u30 Het uur van leveren veranderde constant.
6 sep 2023 om 20:52 Dat is veel geld voor 80 % rijst 10 % gefrituurde ui en bruine avocado. Vraag je cola zero krijg je gewone. Sorry maar hier bestel ik niet meer
4 sep 2023 om 8:30 Snelle levering maar helaas was de levering niet helemaal correct. We hadden zelf 2 bowls samengesteld en er ontbraken dingen of ze waren verwisseld. Op zich wel heel lekkere bowls.
2 sep 2023 om 21:46 Ik eet heel graag poké bowl, voor het eerst hier besteld maar ik vond het eten niet lekker, ik heb een hap genomen en in de vuilnisbak gegooid...zeer jammer! Het dessertje mochis was wel lekker. Dus voor mij was dit de laatste keer.
22 aug 2023 om 0:14 Zeer lekker! En goeie service langsgekomen zoals afgesproken tijdstip!
11 aug 2023 om 11:23 Goed, eerder dan verwacht geleverd.
10 aug 2023 om 13:00 Zeer lekkere en ruime portie
5 aug 2023 om 1:42 Al een tweede keer op korte tijd stel ik vast dat mijn pot, ondanks een LARGE besteld, niet helemaal vol is ?? Nam er ook een foto van : één zijde is gewoonweg leeg. Ik schat dat zo slechts 80% van de kom gevuld is, vroeger was dit gewoonweg propvol
2 aug 2023 om 9:56 Raar maar pot was niet vol ?? Anders wel ? Merkte ik ook bij eten : veel vlugger klaar en alles op ! 2 uur wachten ... Zwakke beurt !!
23 jul 2023 om 16:47 Al betere Poke Bowl's gegeten. Kleine portie.