HAWAIIAN POKé BOWL BRUGGE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 101 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Hawaiian Poké Bowl Brugge. Meer weten? Ontdek meer

6 mei 2024 om 13:53 Voor de 2e keer maar 1 ipv 2 bowls ontvangen. Vervelend. Bezorger terug erom gereden en de vergissing rechtgezet. Dikke pluim voor die jongen. Niet aangenaam voor ons omdat er telkens 1 iemand alleen moet eten
3 mei 2024 om 22:19 Ik heb bij mijn andere bestellingen alles op de afgesproken uren ontvangen Maar nu het ik 1 uur en 40 min moeten wachten want ging mijn eten na een uur krijgen maar was
25 apr 2024 om 19:38 Lange wachttijd, bezorger was aan verkeerd adres, bleef daar lang hangen.
9 apr 2024 om 8:17 De levering was perfect op tijd En de persoon was zeer beleefd en vriendelijk
2 apr 2024 om 22:14 De persoon die mijn eten kwam leveren was vriendelijk en beleefd
1 apr 2024 om 20:50 Snel geleverd hadden gezegd 25 min maar was al geleverd na 20 min De persoon dat mijn eten leverde was vriendelijk en zeer beleefd Voor herhaling vatbaar
28 mrt 2024 om 14:28 om 11.15 2 pokébowls besteld, om 13.15 kwam er 1 toe. Dan nog 1u mogen wachten vooraleer de correcte bestelling aankwam. Uiteindelijk pas kunnen eten om 14u15 aub.. Nooit meer
17 mrt 2024 om 16:21 Can’t call it an experience to wait 2 hours for a food
14 mrt 2024 om 9:24 Eten nog lekker warm en super service,zeer vriendelijke bezorger!
18 feb 2024 om 7:25 Kwaliteit, in de zin dat 2 van de 4 poke bowls verkeerd waren. Als je bijbetaald voor steak dan verwacht je geen kip. Het was voor mij en mijn zoon niet wat we besteld hadden.
14 feb 2024 om 14:23 Lekker! Heel vriendelijke bezorger!
6 feb 2024 om 21:49 It was not good at all. The meat was burned, dry and hard like a stone. The sauce was also bad. Eveything was not ok. They also took 1 hour to send the order.