HAWAIIAN POKE BOWL BRUGGE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 86 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Hawaiian Poke Bowl Brugge. Meer weten? Ontdek meer

18 feb 2024 om 7:25 Kwaliteit, in de zin dat 2 van de 4 poke bowls verkeerd waren. Als je bijbetaald voor steak dan verwacht je geen kip. Het was voor mij en mijn zoon niet wat we besteld hadden.
14 feb 2024 om 14:23 Lekker! Heel vriendelijke bezorger!
6 feb 2024 om 21:49 It was not good at all. The meat was burned, dry and hard like a stone. The sauce was also bad. Eveything was not ok. They also took 1 hour to send the order.
25 jan 2024 om 18:56 Full nachos zowel large als medium kwamen aan zonder toppings
14 jan 2024 om 19:12 Top
31 dec 2023 om 12:12 Veel te lange wachttijd stond op 40-60 min en nog 1 u 45 min pas geleverd En eten op zich voor die prijs ze geld niet waard !
12 dec 2023 om 14:27 I have placed several orders and today was the first time my sushi rice was undercooked, more than half of the portion i had to throw away. Very disappointing..
3 dec 2023 om 14:40 It was delicious, as always!
26 nov 2023 om 15:21 Weeral artikel te kort bij aflevering . Kleine porties
14 nov 2023 om 13:07 Lekker maar toch aan de dure kant. Bijna 30€ betaald voor 2 kleine porties
13 nov 2023 om 8:40 Duur, weinig en gewoon niet lekker
12 nov 2023 om 19:20 Mango was hard, edamame boontjes ontbraken. Correcte bezorging